Pulsen Integration > Therese Lingvall hjälper kunderna bli lite bättre

Therese Lingvall hjälper kunderna bli lite bättre

Therese Lingvall är sedan nästan tre år tillbaka säljare på Pulsen Integration i Stockholm. Att få hjälpa kunderna på ett strategiskt plan till att förbättra sin verksamhet är något hon brinner för.
– Konsulttjänsterna vi erbjuder innehåller mycket kompetens som blir väldigt viktig i kombination med bra produkter, säger hon.

Att få jobba med ett spännande produkt- och tjänsteutbud mot intressanta kunder var en del av det som lockade Therese Lingvall med jobbet som säljare på Pulsen Integration i Stockholm. I dag, nästan tre år senare, drivs hon av att hjälpa kunderna på en strategisk nivå.

 

– Det som först gjorde mig nyfiken på Pulsen Integration var de intressanta tjänsterna och produkterna. Eftersom jag är säljare så umgås jag mycket med kunderna, så för mig var det också viktigt att det var spännande kunder. Jag hade dessutom en bild av Pulsen som en stark och långsiktig aktör inom IT, så det kändes som rätt väg att gå, säger Therese Lingvall och fortsätter:

 

– Att få diskutera strategi kring integration och Cyber Security med kunden tycker jag är jättekul. Man får vara med under hela processen – eller till och med innan den har börjat. Man kanske hjälper kunden att växa en process, som sedan blir något man får förvalta och vidareutveckla. Det roligaste är att kunna hjälpa kunden att bli lite bättre.

 

Jobbet som säljare på Pulsen Integration menar Therese är varierat och utmanande.

 

– Alla dagar är väldigt olika varandra. Jag jobbar med kunder både inom privata och offentliga bolag. En vanlig dag har jag oftast någon form av kundmöte, ibland ensam och ibland med kollegor. Troligen är jag en del på kontoret i Bergshamra också, då handlar det mycket om att förbereda nästa kundmöte. Jag tittar också på våra leveranser och ser till att vi har en bra kvalitet i det vi gör. Jag tycker om att hela tiden titta på hur vi kan förbättra oss och vårt erbjudande, säger Therese.

Man får ett mervärde av att jobba med Pulsen Integration.

Integration och IT-säkerhet är heta ämnen som i dag berör alla – både på individ- och organisationsnivå. Enligt Therese Lingvall är det inte bara produkter som utgör en grund för att skydda sig mot dataintrång, utan även expertis.

 

– Det finns ju många produkter inom IT att köpa rakt upp och ner som gör det de ska, men man måste också veta vad man håller på med. De konsulttjänster som vi erbjuder innehåller mycket kompetens som i slutändan blir väldigt viktig. Vi har i och med det också ett större åtagande jämfört med att bara köpa en produkt. Inom exempelvis Cyber Security pratar vi mycket om hur man ska tänka strategiskt och vad man ska ha för plan. Det är vi experter på och något jag tycker är viktigt att vi delar med oss av. Man får ett mervärde av att jobba med Pulsen Integration, säger Therese Lingvall.

 

– Integration är ju också något som alla i en organisation ofta behöver. Det kan dyka upp integrationsbehov inom olika områden. Då får vi bli involverade i olika delar av ett bolag och verkligen förstå kundens utmaningar. Jag försöker alltid hitta en lösning som passar varje kund, för alla är unika.

 

Lösningar och strategiska planer som försvårar för inkräktare

Therese Lingvall har tidigare jobbat som både säljare och strategikonsult och tror med sin breda erfarenhet inom integrations- och säkerhetsområdet att många företag kommer att behöva ta ställning till nationella eller internationella direktiv framöver.

 

– Det kommer väldigt mycket krav och regler som kunderna behöver leva upp till nu, och det ser ut att fortsätta. Det vara EU-direktiv eller andra nationella eller internationella krav som vi sett inom exempelvis finansbranschen. Vi ser nu även detta inom andra branscher. Företagen kommer behöva anpassa sig och här kan vi hjälpa till, säger Therese.

 

– Vi ser också en ökande efterfrågan från företag att ha en högre IT-säkerhet kring sina egna tjänster. Man blir mer och mer medveten om att de tjänster man erbjuder sina kunder också kan vara en väg in för de som håller på med fuffens. Säkerhet är ett viktigt mantra i allt vi gör, och inom Cyber Security har vi olika lösningar där vi kan erbjuda kunderna att se över det här och göra en strategisk plan hur man ska hålla allt uppdaterat. För tyvärr ligger ju inkräktarna ofta steget före det enskilda bolaget.

 

För Therese Lingvalls del är inspirerande kollegor och företagskultur viktiga komponenter i att leverera på topp.

 

– Det som verkligen ger mig energi att och gör att jag vill fortsätta utvecklas är mina kollegor. Att vi hela tiden inspirerar varandra så att man känner att man vill bli bättre. Det är också viktigt att ens arbetsgivares långsiktiga mål är förenligt med det jag själv står för, så att jag kan jacka in i den planen. Jag är väldigt glad att jag började på Pulsen, avslutar Therese Lingvall.

therese lingvall

Säljare på Pulsen Integration sedan 2016

 

Therese är 33 år och bor i Stockholm. Hon har ett intresse för italiensk matlagning och åker varje år runt i Piemonte och äter och dricker gott.

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen