Lediga jobb på Pulsen

Karriär

Möt framtiden tillsammans med Pulsen Integration

Pulsen Integration har som vision att vara Nordens ledande leverantör av säkra och integrerade digitala informationsflöden. Tillsammans med våra kunder möter vi utmaningar och skapar möjligheter som förändrar och underlättar vardagen för väldigt många. För att fortsätta vara ledande inom integration och identitetsområdet behöver vi ständigt utvecklas. Kanske kan vi göra det tillsammans med dig?

Lediga jobb på Pulsen Integration

 

Välkommen till en god arbetsplats!

Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi på goda arbetsmiljöer oavsett var du arbetar - i Borås, Stockholm eller flexibelt på distans.

Borås

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

 

STOCKHOLM

Pipers väg 28, 170 73 Solna

Tfn: 08-553 333 00

Visste du att Pulsen har utsetts till Karriärföretag fyra år i rad nu. Vi tror att våra satsningar på arbetsmiljö, ledarskap och mångfald är en av bakgrunderna till det. Vi ser också till att vår värdegrund inte är en pappersprodukt utan något vi möter till vardags. Det är inga konstigheter, eftersom det inte är några konstigheter.

Vi kallar värdegrunden UPAL utifrån att vi vill "Utmana" våra kunder och oss själva; vara "Personliga", ta "Ansvar" och arbeta "Långsiktigt".

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen