Pulsen Integration

Om webbplatsen pulsenintegration.se

Pulsenintegration.se är webbplats för Pulsen Integration AB.

Ansvar

Våra webbplatser och nyhetsbrev ägs och drivs av Pulsen, med moderbolaget Pulsen AB, Box 881, 501 15 Borås.


Vi strävar efter att hålla information i våra kanaler så korrekt och uppdaterad som möjligt. Men vi reserverar oss för att felaktigheter eller föråldrad information kan förekomma i enstaka fall. Vid tveksamheter, kontakta din kontaktperson på Pulsen.


Om du skulle hitta felaktigheter eller icke-fungerande länkar på våra webbplatser är vi tacksamma om du meddelar oss på via marknad@pulsen.se.


För allt material på Pulsens webbplatser gäller copyright Pulsen AB. Det innebär att allt innehåll, exempelvis olika typer av texter, artiklar, varumärken, illustrationer och grafik, är skyddat enligt lagen om upphovsrätt om inget annat anges. Kopiering, mångfaldigande, överlåtelse, försäljning, överföring, lagring eller på annat sätt distribution av materialet på våra webbplatser för offentliga eller kommersiella syften får inte ske utan tillstånd från Pulsen. Kontakta marknad@pulsen.se vid frågor användande av vårt material.


Saknar du något?
Hittar du något som inte stämmer?

Vår webbplats har nyligen byggts om. Därför kan det hända att det saknas information eller att felaktigheter smugits sig in i samband med flytten. Hittar du något som känns tokigt får du väldigt gärna höra av dig kring detta till Pulsens marknadsavdelning, så åtgärdar vi det direkt.


Har du hittat en säkerhetsbrist på pulsen.se?

Om du hittat en säkerhetsbrist vill vi gärna att du rapporterar till oss, så att vi kan rätta till bristen. På så vis hjälper du inte bara oss utan, än viktigare, hjälper alla de vars uppgifter behandlas i tjänster och system.


KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen