Personer i konferensrum som diskuterar och konfererar med digital tillbehör

Pulsen Integration

Lösningar och tjänster

Pulsen Integration erbjuder en unik kombination av expertkunskap, proaktiv service, molntjänster, paketerade och innovativa tjänster och beprövad metodik, allt i nära partnerskap med våra kunder och leverantörer.


Integration

Integrationsområdet har fullständigt exploderat under de senaste åren. För oss som samarbetspartner innebär det att vi behöver förstå och vägleda våra kunder inom hela integrationsdomänen.

För oss börjar det därför alltid med verksamheten - vad man vill uppnå och varför - för att sedan hitta rätt lösningar för att nå dit.

Identitetshantering

Pulsen Integration har mångårig erfarenhet av identitets- och åtkomsthantering såsom IAM, IGA och PAM. Den nya digitala eran möjliggör helt andra förutsättningar för medarbetare, kunder, leverantörer, medborgare med flera att varsomhelst ifrån komma åt rätt system.

Pulsen Integration hjälper er verksamhet att ta ett samlat grepp kring hela området.

Affärsrådgivning

Vi ser digitalisering och teknik som en väg att skapa värde för företag och organisationer, men inte minst också för medarbetare, kunder och användare.

Vårt främsta mål är att genomföra en djup analys inom våra kunders affärsekosystem för att optimera verksamhetsprocesser, användarnytta och system.

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen