Pulsen Integration > Pulsen Integration i topp bland IT-leverantörer

Pulsen Integration i topp bland IT-leverantörer

Pulsen Integration och systerbolaget Pulsen Omsorg placerar sig på en god andraplats när Radar presenterar sin rapport över ledande IT-leverantörer 2020-21. Det är bolagens proaktiva och gedigna arbete tillsammans med sina kunder som lyfts fram i vinnarkategorin ”verksamhetsnära IT”.

Radar släppte i förra veckan den viktiga rapporten Leverantörskvalitet 2020/21. Rapporten mäter årligen kvalitet och värdeskapande i relationen mellan kunder och leverantörer inom IT-området i Sverige. Regionala och lokala leverantörer är de stora vinnarna, som också skapat mest kundnöjdhet. Inom området verksamhetsnära IT placerar sig Pulsen på plats två.

 

Partnerskap mellan kund och leverantör lyfts också fram som särskilt viktigt i Radars rapport. Pulsen Integration har, precis som Pulsen Omsorg, till följd av sitt nära samarbete med kunderna skapat en stark och säker IT-närvaro hos många organisationer, däribland flera samhällsviktiga funktioner.


Alexander Westerling

Alexander Westerling är interim vd för Pulsen Integration.

Det känns fantastiskt att få den här responsen av våra kunder. Vårt arbete går ut på att förbättra deras möjligheter att nå kommersiell framgång, och det är roligt att få ett kvitto på att våra partnerskap ger de resultat kunderna hoppats på och behöver, säger Alexander Westerling, interim vd för Pulsen Integration.

 

Läs hela artikeln "Pulsen bland de bästa IT-leverantörerna" på vår presswebbplats >>


Om Radars rapport

Pulsen är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under det speciella året 2020 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning.


Varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. I år deltog över 1 000 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet och kundvärde.

se pressmeddelandet på Mynewsdesk

KONTAKT

Alexander Westerling

VD

Pulsen Integration AB

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen