Pulsen Integration

Pulsen Integration

Med mer än 20 års erfarenhet av informationssäkerhet och effektiva integrationslösningar erbjuder Pulsen Integration tjänster från strategi och affärsutveckling till teknisk implementation, support och förvaltning.

 

Vi är en ledande leverantör av säkra och integrerade informationsflöden som underlättar vardagen för hundratals verksamheter runt om i landet. Vi tillhandahåller proaktiv service, innovation och en unik expertkunskap där vi stöttar den digitala transformationen med människan och affären i centrum.

Integrationslösningar från Pulsen Integration

Varje digitaliseringsresa är unik, vi hjälper er med allt inom systemintegration, applikationsutveckling och molnteknik. Vi bygger skräddarsydda helhetslösningar för verksamheter över hela landet och rör oss sömlöst mellan molnet och on-premise, vilket gör att vi är vana vid att arbeta i hybrida miljöer. Hos oss får du ärlighet, långsiktighet och framförallt en lagspelare som sätter er verksamhet och affärsnytta i fokus. Pulsen Integration är med er hela vägen från design till färdig lösning.

Lösningar för IAM Identity and Access Management från Pulsen Integration

Den digitala eran erbjuder unika förutsättningar för anställda, kunder, leverantörer och medborgare att komma åt rätt system oavsett vart de befinner sig i världen. Pulsen Integration har många års erfarenhet av identitets- och åtkomsthantering inom IAM, IGA och PAM. Som partner hjälper vi din verksamhet att ta ett helhetsgrepp kring identitets- och åtkomsthantering genom smarta och hållbara lösningar.

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen