"Tänk till, tänk om, tänk nytt"
– Föreläsningar, fashion & food den 18 oktober


OBS! NYTT DATUM 18 oktober!

Jörgen Oom är Skandinaviens mest internationella talare inom området motivation och topprestationer. I november kommer han till Föreläsningar, Fashion & Food och pratar om hur du kan lita på din egen förmåga och lyckas med mer än du tror! Vi bjuder in till en helkväll med en inspirerande och humoristisk föreläsning, en trendspanande modevisning och en god närproducerad lättare måltid på Restaurang Astern.

OBS! Begränsat antal platser, så boka dina biljetter i tid.

Tänk till, tänk om, tänk nytt!


Varför lyckas vissa men inte andra? Handlar det om att tänka till, tänka om och tänka nytt? I Jörgen Ooms föreläsning visar han på hur vi ofta kan mer än vi tror vi kan och att vi behöver bli bättre på att lita på vår egen förmåga. Alla kan nå framgång och uppfylla sina mål!

PROGRAM för kvällen


17.00 Vi öppnar dörrarna. Välkommen till vårt café.

18.00-20.00: Föreläsning med Jörgen Oom. Paus i mitten av föreläsningen.

20.00: Lättare måltid på Restaurang Astern. Måltiden avslutas med modevisningen i restaurangen.

20.30: Eftersläpp till modevisningen

Jörgen Oom

Jörgen Oom är Skandinaviens mest internationella talare inom området motivation och topprestationer. Sedan 80-talet har han arbetat med att etablera vinnande attityder, laganda och konkurrenskraft i mer än 400 internationella organisationer. Han har talat framför mer än 450.000 anställda i mer än 40 länder på alla kontinenter. Jörgen Oom beskrivs i Dagens Industri som ”en legend bland motivationstalare”.

 

Jörgen har varit med i vår föreläsningsserie tidigare, och då varit en av de absoluta publikfavoriterna bland talarna. Han håller uppskattade, fartfyllda seminarier som är både tankeväckande och humoristiska och han lämnar ingen oberörd.

 

Jörgen är legitimerad psykolog och specialutbildad inom hypnos o attitydpåverkan. Han har samarbetat med allt ifrån Nobelpristagare till olympiska guldmedaljörer, Astrid Lindgren, Wimbledonsegrare och topplag inom fotboll och ishockey, hela tiden med frågan: “Vad skapar topprestationer?” i fokus.

”Jörgen vet hur han ska fängsla publiken med sin totala scennärvaro och kristallklara budskap. Jörgen är fantastisk som föreläsare och älskad av publiken. Jag hoppas att många kommer och lyssnar. Det här är ett ämne som berör alla.

Katarina Bartholdson, FF&F

Modevisning


Kvällen kommer bjuda på en inspirerande modevisning. Mer information kring denna kommer längre fram.Lättare måltid på Restaurang Astern


Efter föreläsningen följer en lättare måltid på KRAV-certifierade Restaurang Astern, i samma byggnad som föreläsningslokalen. Maten tillagas av restaurangens kunniga kockar som drar god fördel av den höga kvaliteten på de huvudsakligen närproducerade och ekologiska råvaror som restaurangen valt att arbeta med.


Meny för kvällen kommer att avslöjas senare.Pulsen Konferens och Restaurang Astern är Borås första KRAV-certifierade lunch- och konferensanläggning. Med ett utpräglat hållbarhetstänk både på konferens- och restaurangsidan levererar bolaget bra möten för allt från två till 400 personer i funktionella och trivsamma lokaler i centrala Borås. Pulsen Konferens är en del av Pulsenkoncernen.


Mer info på pulsenkonferens.seInformation kring covid-19

Vi följer naturligtvis rekommendationer och uppdateringar från Folkhälsomyndigheten och andra instanser löpande för att kunna genomföra arrangemanget på ett säkert sätt. Skulle vi mot förmodan bli tvungna att ställa in helt kommer biljetterna återbetalas i sin helhet.Nystart för Borås populäraste föreläsningsserie

Efter 212 föreläsningar, med flera av Sveriges namnkunnigaste föreläsare och mest folkkära artister på scenen och tusentals nöjda gäster, tog vår unika föreläsningsserie en paus för några år sedan.


Våren 2020 inledde Katarina Bartholdson ett samarbete med Minna Engström Heino som nu leder till en nystart på Borås föreläsningsscen. Under namnet "Föreläsningar, Fashion & Food" kommer de bjuda på härliga helkvällar med inspirerande talare, underbar mat från Krav-märkta Restaurang Astern och spännande modevisningar.


Mer information finns på https://pulsen.se/fff


Frågor? Hör gärna av dig till oss!

Vi finns på e-post fff@pulsen.seDatum: 18 oktober 2022

Start: 17.00

Plats: Pulsen Konferens,

Kyrkängsgatan 8, Borås.


Biljetter

Helkväll med föreläsning, modevisning och middag: 375 kr

Endast föreläsningen: 250 kr

Eftersläpp med modevisning och barbiljett: 100 kr.


Alla priser är inkl. moms.


BOKA IN DIG HÄR


OBS! Vill du boka in ditt företag mot faktura eller komplettera din bokning med till exempel förbeställd dryck och bordsreservation, var vänlig kontakta fff@pulsen.se.

Föreläsningar, Fashion & Food

Efter 212 föreläsningar, med flera av Sveriges namnkunnigaste föreläsare och mest folkkära artister på scenen och tusentals nöjda gäster, tog vår unika föreläsningsserie en paus för några år sedan.

Våren 2020 inledde Katarina Bartholdson ett samarbete med Minna Engström Heino som nu leder till en nystart på Borås föreläsningsscen. Under namnet "Föreläsningar, Fashion & Food" kommer de bjuda på härliga helkvällar med inspirerande talare, underbar mat från Krav-märkta Restaurang Astern och spännande modevisningar.

KONTAKT
E-post: fff@pulsen.se

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen