Välkommen till Föreläsningar, Fashion och Food

 

nystart för Borås populäraste föreläsningsserie!

Efter 212 föreläsningar, med flera av Sveriges namnkunnigaste föreläsare och mest folkkära artister på scenen och tusentals nöjda gäster, tog vår unika föreläsningsserie en paus för några år sedan.

Våren 2020 inledde Katarina Bartholdson ett samarbete med Minna Engström Heino som nu leder till en nystart på Borås föreläsningsscen. Under namnet "Föreläsningar, Fashion & Food" kommer de bjuda på härliga helkvällar med inspirerande talare, underbar mat från Krav-märkta Restaurang Astern och spännande modevisningar.

Kommande arrangemang

Smarter Retail Webinar - Josh Gardner, Kung Fu Data

Hur man slaktar en helig ko - med Jan Boris-Möller


27 september 2022: Välkommen till en kväll som bjuder på humor och inspiration, upplevelser och god mat. Kvällen inleds med en föreläsning av krögaren Jan Boris-Möller kring varför vi gör som vi gör i köket. Sedan tar vårt egna kök vid och serverar en lättare måltid, självklart Kravmärkt och närproducerad, och lagom till kaffet får vi ta del av spännande trender i en unik modevisning.

Föreläsningar, Fashion & Food ger dig en helkväll i gott sällskap på Restaurang Astern centralt i Borås.


Mer info och bokning

Smarter Retail Webinar - Josh Gardner, Kung Fu Data

Tänk till, tänk om, tänk nytt - med Jörgen Oom


18 oktober 2022: Jörgen Oom är Skandinaviens mest internationella talare inom området motivation och topprestationer. I mars kommer han till Föreläsningar, Fashion & Food och pratar om hur du kan lita på din egen förmåga och lyckas med mer än du tror! Vi bjuder in till en helkväll med en inspirerande och humoristisk föreläsning, en trendspanande modevisning och en god närproducerad lättare måltid på Restaurang Astern.


Mer info och bokning

Nyhet

Katarina Bartholdson inleder samarbete med Minna Engström Heino och startar "Föreläsningar, Fashion & Food"

Katarina Bartholdson hade arrangerat över två hundra framgångsrika och populära föreläsningar i Borås när hon bestämde sig för att ta en paus i projektet för några år sedan. Många har saknat föreläsningarna och undrat när de kommer igång igen. Och svaret är nu klart. Katarina Bartholdson inleder nu ett samarbete med Minna Engström Heino och tillsammans kommer de bjuda in till två fantastiska helkvällar i Borås under hösten 2022. Förutom inspirererande föreläsningar kommer man även bjuda på en lättare måltid från KRAV-märkta Restaurang Astern och ge spännande modevisningar i helhetskonceptet för kvällen. Första kvällen är tisdagen 27 september med en föreläsningen av Jan Boris-Möller och höstens andra arrangemang är den 18 oktober tillsammans med Jörgen Oom.


Information kring

Corona

Vi följer naturligtvis rekommendationer och uppdateringar från Folkhälsomyndigheten och andra instanser löpande för att kunna genomföra arrangemanget på ett säkert sätt. Skulle vi mot förmodan bli tvungna att ställa in helt kommer biljetterna återbetalas i sin helhet.

Kontakt och frågor

Om du har frågor kring arrangemangen eller din bokning, var vänlig kontakta oss på e-post: fff@pulsen.se

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen