TERRIFIC TUESDAYS

Christer Olsson:
"Vart är vi på väg och vill vi dit?"

Christer är just nu coach åt ett stort antal företag och individer och berättar om vad han ser dem göra som funkar i nuläget och tvärtom.

Christer Olsson


Christer Olsson har i 27 år arbetat med organisationsutveckling genom individutveckling och har en unik förmåga att förklara komplicerade saker på ett enskilt sätt som får dig att gå från veta till göra. Christer blev Årets föreläsare 2019.


MODERATOR OCH GÄSTER
Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska samtalar efter inspirationsföreläsningen tillsammans med veckans inbjudna gäst Jakob Trollbäck, grafisk formgivare som bland annat skapad design för FN:s globala mål.


Veckans artist är Andreas Johnson

Information

DATUM: 14 april 2020

TID: 14.00-15.00


Livesänds digitalt från Ericsson Globe i samarbete med Stockholm Live.

Bli en del av TerrificTuesdays. Gå med i vår Facebook-grupp och diskutera veckans ämne, dela tips och tankar med varandra både under och mellan sändningarna.

TerrificTuesdays är ett initiativ där Pulsen tillsammans med Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska varje vecka bjuder in intressanta talare och gäster till samtal för att ge hela landet ny kraft, nya insikter och mer inspiration.

I en tid när vi inte kan samlas fysiskt använder vi IT som möjliggörare och möts varje vecka i en unik digital konferens för alla – först som livesändningar från landets största arenor, och nu i podcast-format.

TerrificTuesdays är ett samarbete mellan talarna, moderatorerna, Pulsen och Stockholm Live.


Se mer på 
pulsen.se / terrifictuesdays

Huvudpartners

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen