Terrific Tuesdays - Sveriges största digitala konferens

I en tid när Sverige behövde hopp skapade vi #TerrificTuesdays. Varje vecka i april och maj fyllde vi Sveriges största och mest ikoniska arenor med landets bästa talare, ledare och artister. Vi blev ett ljus i mörkret vid tisdagar kl. 14.00. Men krisen är inte över och därför fortsätter TerrificTuesdays ge ny kraft, insikter och inspiration.

Foto: John Resborn

Lyssna till Tuesdays-podden!


I TerrificTuesdays-podden bjuder Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska tillsammans med Pulsen varje vecka under sommaren in intressanta gäster och talare för att ge hela landet ny kraft, insikter och inspiration.


Du hittar podden där du brukar lyssna.Prenumerera på podden, så missar du inga avsnitt och ge oss gärna en recension om du gillar det du hör.

Håll kontakten med Terrific Tuesdays via nyhetsbrev och sociala kanaler

TerrificTuesdays är ingenting utan dig som tittar och lyssnar. Det är tillsammans som vi tar oss framåt. Håll gärna kontakten med oss, engagera dig via våra sociala kanaler och diskutera kring innehållet, och prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar något avsnitt av TerrificTuesdays.

Möt oss på Facebook:
@TerrificTuesdays
poweredbyPulsen

Social media content by Wordcloud

Följ oss på Instagram:
TerrificTuesdays2020


Social media content by Wordcloud

Följ oss på Linkedin:
@TerrificTuesdays


Social media content by Wordcloud

TerrificTuesdays - Swish


Återbesök Terrific Tuesdays Live

Terrific Tuesdays Live avsnitt 1

7 APRIL 14.00


CHRISTINA STIELLI och Tema Glädje: "HUR HITTAR JAG GLÄDJEN NU DÅ?"

Välkommen till en stund med allvar, humor, värme och insikt. En föreläsning om hur vi hanterar motgångar och skit i livet och vikten av att välja förhållningssätt och träna på det som gör oss hållbara. Livesänds digitalt från Ericssson Globe.  

Terrific Tuesdays Live avsnitt 2

14 APRIL 14.00

CHRISTER OLSSON och Tema hållbarhet: VART ÄR VI PÅ VÄG OCH VILL VI DIT?"

Christer är just nu coach åt ett stort antal företag och individer och berättar om vad han ser dem göra som funkar i nuläget och tvärtom. Livesänds digitalt från Ericsson Globe i samarbete med Stockholm Live.

Terrific Tuesdays Live avsnitt 3

21 APRIL 14.00

KARIN ZINGMARK OCH TEMA TEAM: SÅ MAXAR DU MOD OCH TILLIT I EN NY VÄRLD

Hur gör du för att bygga mod och tillit i ditt team, när vi inte längre kan ses som förr? Veckans avsnitt av TerrificTuesdays går på temat "Team" som vi pratar om tillsammans med Karin Zingmark, Anna Ryott och Daniel Akenine. Gästartist: Shirley Clamp.

Terrific Tuesdays Live avsnitt 4

28 APRIL 14.00

ANNIKA R MALMBERG OCH TEMA ENERGI & LÄRANDE: SÅ HITTAR DU KRAFTEN!

Annika R Malmberg talar om hur du hittar din inre gnista och vårdar relationen med dig själv och andra i en utmanande tid. Vi pratar också om lärande tillsammans med Joke Palmkvist, Microsoft, och Marcus Strömberg, Academedia. Veckans artist: Anna Bergendahl

Terrific Tuesdays Live avsnitt 5

5 MAJ 14.00

ARI RIABACKE OCH TEMA SÅ TAR DU DIG UR KRISEN: VÅGA VINNA!

En av Sveriges mest uppskattade talare, Ari Riabacke, berättar öppenhjärtigt om att nå botten, gå igenom enormt tuffa kriser och att hitta kraften att vända uppåt. Vi träffar även Digitaliseringsminister Anders Ygeman och Förbundsdirektören för IT&Telekom-företagen Åsa Zetterberg. Gästartist: Anna Sahlene

Terrific Tuesdays Live avsnitt 6

12 MAJ 14.00

Markus Torgeby och tema Hälsa: Viktigt på riktigt!

Vad är det som är viktigt på riktigt? I en tid när allt vänds upp och ner, blir vi påminda om vad som är viktigast av allt. Veckans huvudtalare var Markus Torgeby, gäster i studion var Helene Barnekow, VD Microsoft Sverige, och Marie Lindqvist, VD Stockholm Live och veckans artist Kevin Walker.

Terrific Tuesdays Live avsnitt 7

19 maj 14.00

Pontus Ströbaek och tema Kommunikation

Så hur kommunicerar vi - när vi inte längre får träffas som förut? Talaren och talarcoachen Pontus Ströbaek är expert på att berätta hur du kan göra för att nå ut med din kommunikation. Gäster är Maja Frankel, generalsekreterare på stiftelsen Friends, Björn Höglund från Dale Carnegie och veckans hemliga gästartist.

26 maj 14.00

Svante Randlert och tema ledarskap

Hur leder jag i en tid av kris och kaos? Hur kan vi alla bidra till ett drömledarskap när vi behöver det som mest? Huvudtalare Svante “Chefssnack” Randlert och gäster Anna Wikland, Peter Gerhardsson, Janne Andersson samt Jonus Bartholdson och John Torgersson från Pulsen och Marie Lindqvist från Stockholm Live. Gästartist Adrian Macéus.

Återbesök Terrific Tuesdays LIVE - säsong 1

Just nu har vi inga inbokade event.

TERRIFIC TUESDAYS SKAPAS I SAMARBETE MED

huvudpartners

American Express is an enabling partner to TerrificTuesdays
TerrificTuesdays is supported by Microsoft

Microsoft Sverige jobbar för att stärka samhälle och näringsliv med tekniska lösningar som håller verksamheterna igång. Genom Microsoft Teams möjliggör vi distansarbete och ger lärare verktyg och tips för att komma igång med bra distansundervisning. Tillsammans skapar vi #NyaMöjligheter för Sverige.

partners

American Express is an enabling partner to TerrificTuesdays
TerrificTuesdays is supported by Microsoft
American Express is an enabling partner to TerrificTuesdays
TerrificTuesdays is supported by Microsoft
American Express is an enabling partner to TerrificTuesdays
TerrificTuesdays is supported by Microsoft
American Express is an enabling partner to TerrificTuesdays

partners

moderatorer och initiativtagare

Frida Boisen, initiativtagare till och moderator på TerrificTuesdays

Frida Boisen

Digital expert, författare och journalist och programledare på TV3. Årets digitala influencer 2019, Årets kvinnliga företagare 2019. Föreläser om digital kommunikation och sociala medier.

Kristina Hagström-Iliveska, initiativtagare till och moderator på TerrificTuesdays

Kristina Hagström-Ilievska

Specialist på företagskultur, sälj- och marknadsintegration, föreläsare och ledarskapscoach. Mottagare av B2B Commercial Excellence Director of the Year 2019.

Vi gör Terrific Tuesdays för att

Skapa en digitial gemenskap


bryta isoleringen

 

Bygga gemenskap

stärka digital kompetens

 

Skapa trygghet på nätet


Se möjligheter i krisen

 

Om Terrific Tuesdays

TerrificTuesdays är ett initiativ där Pulsen tillsammans med Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska tillsammans varje vecka bjuder in Sveriges främsta talare för att ge hela landet ny kraft, nya insikter och mer inspiration. I en tid när vi inte kan samlas fysiskt använder vi IT som möjliggörare och möts varje vecka i en unik digital konferens för alla.


KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen