TERRIFIC TUESDAYS

Energi & Lärande: Så hittar du kraften!

En av Sveriges mest bokade talare, Annika R Malmberg, talar om hur du hittar din inre gnista, och hur du bygger och vårdar relationen med dig själv och andra i en utmanande tid. Vi pratar också om lärande tillsammans med Joke Palmkvist, Microsoft, och Marcus Strömberg, Academedia. Veckans artist: Anna Bergendahl

I en utmanande tid – hur gör du för att hitta din kraft, och energi? En av Sveriges mest bokade talare, Annika R Malmberg, talar om hur du hittar din inre gnista, och hur du bygger och vårdar relationen med dig själv och andra.


Vi talar också om lärandet. Finns det något härligare än att känna att man lär sig nytt? Det är något som verkligen ger energi!


Vi talar med Joke Palmkvist, Microsofts ansvarig för skola och högre utbildning, och Marcus Strömberg, VD på Academedia, om hur vi kompetensutvecklar oss digitalt.


Hur gör vi distansundervisning till en succé? Vilka är de bästa tipsen? Vad kan du passa på att lära dig nu?TALARE: Annika R Malmberg - relationsexpert och föreläsare

Relationsexpert, färgstark föreläsare, författare och artist. Platinum Speaker och utsedd till en av Näringslivets Superkommunikatörer 2019 inom kategorin kultur och nöje. Föreläser om hur vi i tider av motgång kan hitta vår egen inre glöd och få fart på den där elden som finns inom oss alla. Och hur vi kan få bättre relationer med andra - när vi behöver det som mest.


GÄSTER

Joke Palmkvist, Microsofts ansvarig för skola och högre utbildning, och Marcus Strömberg, VD på Academedia,


VECKANS ARTIST

Veckans gästartist är artisten och läkarstudenten (!) Anna Bergendahl


PROGRAMLEDARE

Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska

 

Information

DATUM: 28 april 2020

TID: 14.00-15.00


Livesänds digitalt från Tele2 Arena i samarbete med Stockholm Live.


Delta på din dator, telefon eller surfplatta.

Bli en del av TerrificTuesdays. Gå med i vår Facebook-grupp och diskutera veckans ämne, dela tips och tankar med varandra både under och mellan sändningarna.

TerrificTuesdays är ett initiativ där Pulsen tillsammans med Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska varje vecka bjuder in intressanta talare och gäster till samtal för att ge hela landet ny kraft, nya insikter och mer inspiration.

I en tid när vi inte kan samlas fysiskt använder vi IT som möjliggörare och möts varje vecka i en unik digital konferens för alla – först som livesändningar från landets största arenor, och nu i podcast-format.

TerrificTuesdays är ett samarbete mellan talarna, moderatorerna, Pulsen och Stockholm Live.


Se mer på 
pulsen.se / terrifictuesdays

Huvudpartners

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen