TERRIFIC TUESDAYS

Hälsa: Viktigt på riktigt!

Terrific Tuesdays Live avsnitt 6

Vad är det som är viktigt på riktigt? I en tid när allt vänds upp och ner, blir vi påminda om vad som är viktigast av allt: Vår hälsa! Så hur hittar vi den? Vad kan vi aktivt göra för att må bra. Veckans huvudtalare är Markus Torgeby, föreläsare och författare till bland annat Löparens hjärta. Gäster i studion är Helene Barnekow, VD Microsoft Sverige, och Marie Lindqvist, VD Stockholm Live och veckans artist är Kevin Walker.

Vad kan vi aktivt göra för att må bra. I vår vardag, i vårt arbete och i samhället. Behöver vi verkligen en garderob med massor av kläder där 80% i princip aldrig används – och vilka möten är faktiskt viktiga?


Livskonstnären och talaren Markus Torgeby vet hur det är att leva med det absolut mest basala och har otroligt intressanta och högaktuella insikter som vi alla behöver lyssna på. Helene Barnekow, VD på Microsoft Sverige, talar om vad som är viktigt på riktigt i ledarskapet och Marie Lindqvist, VD Stockholm Live, tar oss igenom vikten av begreppet Live is life genom livet.


Talare: Markus Torgeby

Markus Torgeby är väl etablerad som föreläsare och författare. Boken Löparens hjärta är en internationell succé med 50.000 sålda böcker i Sverige och är översatt till ett halvdussin språk. Boken Sova ute kom ut 2019 och är redan såld till 20 länder. Markus har varit på föreläsningsturne med Hans Rosling och föreläst för många av de största företagen i Sverige. Under 2020 kommer uppföljaren på kultdokumentären Löparen som SVT visade 2002. Här får vi följa inte bara löparen, utan också entreprenören och familjemannen Markus Torgeby.


GÄSTER

Helene Barnekow, VD Microsoft Sverige, och Marie Lindqvist, VD Stockholm Live.


VECKANS ARTIST

Kevin Walker


PROGRAMLEDARE

Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska

 

Information

DATUM: 12 maj 2020

TID: 14.00-15.00


Livesänds digitalt från Tele2 Arena i samarbete med Stockholm Live.


Delta på din dator, telefon eller surfplatta.

Bli en del av TerrificTuesdays. Gå med i vår Facebook-grupp och diskutera veckans ämne, dela tips och tankar med varandra både under och mellan sändningarna.

TerrificTuesdays är ett initiativ där Pulsen tillsammans med Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska varje vecka bjuder in intressanta talare och gäster till samtal för att ge hela landet ny kraft, nya insikter och mer inspiration.

I en tid när vi inte kan samlas fysiskt använder vi IT som möjliggörare och möts varje vecka i en unik digital konferens för alla – först som livesändningar från landets största arenor, och nu i podcast-format.

TerrificTuesdays är ett samarbete mellan talarna, moderatorerna, Pulsen och Stockholm Live.


Se mer på 
pulsen.se / terrifictuesdays

Huvudpartners

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen