TERRIFIC TUESDAYS

Kommunikation: Så når du ut!

Terrific Tuesdays Live avsnitt 7

Så hur kommunicerar vi - när vi inte längre får träffas som förut? På några veckor har vi radikalt förändrat sättet vi kommunicerar på. Vilka är fördelarna? Och vad behöver vi jobba på? Talaren och talarcoachen Pontus Ströbaek är expert på att berätta hur du kan göra för att nå ut med din kommunikation. Gäster är Maja Frankel, generalsekreterare på stiftelsen Friends, Björn Höglund från Dale Carnegie och veckans hemliga gästartist.

Vilka signaler går lätt förlorade när vi inte har ett kroppsspråk som når igenom videokonferensen? Och hur gör vi för att övertyga en annan människa nu då? Talaren och talarcoachen Pontus Ströbaeck är expert på att berätta hur DU kan göra för att nå ut med DIN kommunikation. Hans gästartist berättar om hur han gör för att beröra - med sin älskade text och musik. Här finns MASSOR att inspireras av som kommer att revolutionera ditt sätt att kommunicera! Missa inte!


Talare: Pontus Ströbaek

Med tre decenniers erfarenhet inom kultur och media och ett skrämmande långt cv kan Pontus Ströbaek stoltsera med att han var med och startade den legendariska klubben ”Tommy på duken” på 90-talet med bl.a. Fredrik Lindström och Felix Herngren. Han blev Guldmasknominerad för huvudroll i Hetaste laget och Hotelliggaren. Som regissören har han gjort Pensionärsjävlar och Sommartorpet med Ernst på tv och på scen har han regisserat Buddy Holly och Alice i Underlandet. Parallellt med sitt estraderande har han det senaste decenniet hjälpt andra föreläsare med att stå på scen och framföra rätt manus.


GÄSTER

Maja Frankel, generalsekreterare på stiftelsen Friends och Björn Höglund, Dale Carnegie


VECKANS ARTIST

Hemlig gästartist


PROGRAMLEDARE

Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska

 

Information

DATUM: 19 maj 2020

TID: 14.00-15.00


Livesänds digitalt från Friends Arena i samarbete med Stockholm Live.


Delta på din dator, telefon eller surfplatta.

Bli en del av TerrificTuesdays. Gå med i vår Facebook-grupp och diskutera veckans ämne, dela tips och tankar med varandra både under och mellan sändningarna.

TerrificTuesdays är ett initiativ där Pulsen tillsammans med Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska varje vecka bjuder in intressanta talare och gäster till samtal för att ge hela landet ny kraft, nya insikter och mer inspiration.

I en tid när vi inte kan samlas fysiskt använder vi IT som möjliggörare och möts varje vecka i en unik digital konferens för alla – först som livesändningar från landets största arenor, och nu i podcast-format.

TerrificTuesdays är ett samarbete mellan talarna, moderatorerna, Pulsen och Stockholm Live.


Se mer på 
pulsen.se / terrifictuesdays

Huvudpartners

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen