TERRIFIC TUESDAYS

Så tar du dig ur krisen: Våga vinna!

Ja, det är tufft just nu! Men det GÅR att vända! En av Sveriges mest uppskattade talare, Ari Riabacke, berättar öppenhjärtigt om att nå botten, gå igenom enormt tuffa kriser och att hitta kraften att vända uppåt. Vi träffar även Digitaliseringsminister Anders Ygeman och Förbundsdirektören för IT&Telekom-företagen Åsa Zetterberg. Gästartist: Anna Sahlene

Nu samlar vi kraften och bjuder på de bästa verktygen på hur du tänka för att hitta vägen uppåt och framåt. En av vägarna ur detta är digital teknik och det kommer vi att tala med tillsammans med vår Digitaliseringsminister Anders Ygeman och Förbundsdirektören för IT&Telekom-företagen Åsa Zetterberg. Här bjuder vi generöst på de bästa vägarna framåt!Talare: Ari Riabacke

Ari Riabacke, fil. dr. i beslutsfattande, civ. ek och ek. mag. i organisation & ledarskap, är rådgivare åt ledningsgrupper och mentor åt chefer som leder förändring. Han driver Beslutspodden tillsamman med sin fru fil. dr. Mona Riabacke och utöver det ger han närmare 70-80 föreläsningar per år.


GÄSTER

Anders Ygeman, Digitaliseringsminister & Åsa Zetterberg, förbundsdirektör IT&Telekom-företagen


VECKANS ARTIST

Anna Sahlene


PROGRAMLEDARE

Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska

Information

DATUM: 5 maj 2020

TID: 14.00-15.00


Livesänds digitalt från Tele2 Arena i samarbete med Stockholm Live.


Delta på din dator, telefon eller surfplatta.

Bli en del av TerrificTuesdays. Gå med i vår Facebook-grupp och diskutera veckans ämne, dela tips och tankar med varandra både under och mellan sändningarna.

TerrificTuesdays är ett initiativ där Pulsen tillsammans med Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska varje vecka bjuder in intressanta talare och gäster till samtal för att ge hela landet ny kraft, nya insikter och mer inspiration.

I en tid när vi inte kan samlas fysiskt använder vi IT som möjliggörare och möts varje vecka i en unik digital konferens för alla – först som livesändningar från landets största arenor, och nu i podcast-format.

TerrificTuesdays är ett samarbete mellan talarna, moderatorerna, Pulsen och Stockholm Live.


Se mer på 
pulsen.se / terrifictuesdays

Huvudpartners

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen