TERRIFIC TUESDAYS

Team: Så maxar du mod och tillit i en ny värld

Hur gör du för att bygga mod och tillit i ditt team, när vi inte längre kan ses som förr? Veckans avsnitt av TerrificTuesdays går på temat "Team" som vi pratar om tillsammans med Karin Zingmark, Anna Ryott och Daniel Akenine. Gästartist: Shirley Clamp.

Kommunikationsexperten och hyllade talaren Karin Zingmark, berättar om hur du kan maxa modet i ditt team, inte minst i en tid som nu, när vi sitter i videokonferenser istället för i konferensrum. Hur gör vi för att få tilliten att strömma på ett ögonblick med hjälp av digitala verktyg? Anna Ryott - styrelseproffs och entreprenör. Dessutom bjuder vi på de bästa tipsen för hur du kan boosta modet, i en tuff tid.TALARE: Karin Zingmark - strategisk rådgivare & föreläsare

Karin Zingmark har över 20 års erfarenhet av att driva förändring på temat kommunikation och ledarskap från en rad ledande befattningar inom främst media- och IT-branschen, senast i rollen som marknadschef på Microsoft. Idag är hon en efterfrågad föreläsare nominerad till Sveriges bästa 2019, arbetar som strategisk rådgivare och styrelseledamot samt är författare till succéboken ”Maxa Snacket” och aktuell med sin andra bok: "Maxa Modet – förändring genom tillit och kommunikation"


GÄSTER

Sveriges mäktigaste samhällsförändrare: Anna Ryott, styrelseordförande Summa Equity och Daniel Akenine, Författare och Chef teknik och säkerhet Microsoft


VECKANS ARTIST

Shirley Clamp


PROGRAMLEDARE

Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska

Information

DATUM: 21 april 2020

TID: 14.00-15.00


Livesänds digitalt från Ericsson Globe i samarbete med Stockholm Live.


Visas digitalt på din dator, telefon eller surfplatta.

Bli en del av TerrificTuesdays. Gå med i vår Facebook-grupp och diskutera veckans ämne, dela tips och tankar med varandra både under och mellan sändningarna.

TerrificTuesdays är ett initiativ där Pulsen tillsammans med Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska varje vecka bjuder in intressanta talare och gäster till samtal för att ge hela landet ny kraft, nya insikter och mer inspiration.

I en tid när vi inte kan samlas fysiskt använder vi IT som möjliggörare och möts varje vecka i en unik digital konferens för alla – först som livesändningar från landets största arenor, och nu i podcast-format.

TerrificTuesdays är ett samarbete mellan talarna, moderatorerna, Pulsen och Stockholm Live.


Se mer på 
pulsen.se / terrifictuesdays

Huvudpartners

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen