TERRIFIC TUESDAYS

Tema Drömledarskapet!

Terrific Tuesdays Live avsnitt 8

Hur leder jag i en tid av kris och kaos? Hur kan vi alla bidra till ett drömledarskap när vi behöver det som mest? En av Sveriges mest uppskattade talare, Svante “Chefssnack” Randlert, berättar med en insiktsfull & intressant föreläsning hur DU kan hitta vägen till det bästa ledarskapet någonsin.

I gästsoffan möter vi Anna Wikland, VD Google Sverige och förbundskaptenerna Peter Gerhardsson och Janne Andersson. Vi pratar också framtiden kring TerrificTuesdays med Jonus Bartholdson och John Torgersson från Pulsen samt Marie Lindqvist från Stockholm Live. Vi träffar såklart även veckans hemliga gästartist.

I den här fullmatade "säsongsavslutningen" av TerrificTuesdays sätter vi fokus på ledarskap. En av Sveriges mest uppskattade talare, Svante “Chefssnack” Randlert, berättar med en otroligt insiktsfull och intressant föreläsning hur DU kan hitta vägen till det bästa ledarskapet någonsin.


Vi talar också med Anna Wikland, VD för Google Sverige om hur hon leder i en ny tid. Vilka är fallgroparna och de bästa tipsen? Det är tillsammans vi når framgång!


Vad vore en dag på Nationalarenan utan våra älskade Fotbollsledare. Självklart har vi bägge förbundskaptenerna i fotboll med oss. Vi är nyfikna på Peter Gerhardsson och Janne Anderssons tankar om dröm ledarskap.


Sist men inte minst tar vi ett avslutande samtal till människorna bakom konceptet. Människorna som vågade satsa trots kristider. Hör Pulsens koncern-VD Jonus Bartholdson, Pulsen Integrations VD John Torgersson och Stockholm Lives VD Marie Lindqvist berätta om resan hittills och om framtiden såklart.


Tillsammans ska vi identifiera de viktiga fundamenten för ett hållbart ledarskap för framtiden. Det här vill du inte missa!Talare: SVANTE RANDLERT

Svante Randlert är en av Nordens mest anlitade föreläsare och den enda i landet som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 tre gånger hos Sveriges största chefsnätverk Close. Svante Randlert har gett ut böckerna ”Drömarbetsgivaren” och ”Drömledarskapet” och driver ledarskapspodden ”Chefssnack” med landets vassaste beslutsfattare som gäster.


GÄSTER

Anna Wikland, VD Google Sverige
Peter Gerhardsson, Förbundskapten Sveriges Fotbollsdamer
Janne Andersson Förbundskapten Sveriges Fotbollsherrar
Jonus Bartholdson, koncern-VD Pulsen
John Torgersson, VD Pulsen Integration
Marie Lindqvist, VD Stockholm Live 


VECKANS ARTIST

Adrian Macéus


PROGRAMLEDARE

Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska

 

Information

DATUM: 26 maj 2020

TID: 14.00-15.30


Livesänds digitalt från Friends Arena i samarbete med Stockholm Live.


Delta på din dator, telefon eller surfplatta.

Bli en del av TerrificTuesdays. Gå med i vår Facebook-grupp och diskutera veckans ämne, dela tips och tankar med varandra både under och mellan sändningarna.

TerrificTuesdays är ett initiativ där Pulsen tillsammans med Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska varje vecka bjuder in intressanta talare och gäster till samtal för att ge hela landet ny kraft, nya insikter och mer inspiration.

I en tid när vi inte kan samlas fysiskt använder vi IT som möjliggörare och möts varje vecka i en unik digital konferens för alla – först som livesändningar från landets största arenor, och nu i podcast-format.

TerrificTuesdays är ett samarbete mellan talarna, moderatorerna, Pulsen och Stockholm Live.


Se mer på 
pulsen.se / terrifictuesdays

Huvudpartners

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen