Integrationsmöjligheter för alla verksamheter

Pulsen Integration skapar effektiva integrationer för ett enhetligt och mer intelligent IT-landskap.

Vi brinner för teknik, men framförallt för de möjligheter tekniken medför och de värden som skapas för andra verksamheter.

Vårt arbete handlar inte bara om att skapa integrationslösningar mellan applikationer utan vi arbetar även med att vägleda verksamheter genom hela integrationsdomänen och bidra till effektivitet och verksamhetsnytta.

Vi hittar rätt lösning för rätt verksamhet!


Utvalda kundcase

APP SPARAR TID och höjer kvalitet för BRUKS Siwertell


Med ett nära samarbete med Pulsen Integration har Bruks Siwertell ersatt tidskrävande inspektionsrapporter med en digital app där både tidseffektivitet och kvalitet säkerställs.

SKALBAR HYBRIDPLATTFORM LÄGGER GRUND FÖR DIGITALISERAD BRÖDPRODUKTION

Pågen har bakat bröd i över 140 år. För sin digitaliseringsresa valde de Pulsen och tillsammans kommer de skapa en modern, skalbar och hybrid plattform som drar nytta av agila metoder och gränslöst samarbete.

FÖRBÄTTRAD ARBETSMILJÖ PÅ AKADEMISKA SJUKHUSET MED HJÄLP AV INTEGRATIONER


På Akademiska sjukhuset i Uppsala har personalen fått förbättrade arbetstider och en industrirobot har tagits i produktion för att avlasta i det tunga arbetet med att blanda preparat.

Verksamhet och affärsnytta i fokus

 

Vi vet att alla företag har sina unika affärsbehov. Därför är det viktigt för oss att förstå era förutsättningar och önskemål redan från start. Därefter är det antingen våra MuleSoft-specialister eller MS Azure-experter som bistår med sin kunskap.


Vi eftersträvar att ta fram hållbara lösningar som håller över tid, snabba lösningar gynnar oftast ingen. Hos oss får du ärlighet, långsiktighet och en lagspelare som sätter er verksamhet i fokus.

Från ax till limpa

 

Dagligen arbetar vi med systemintegration med hjälp av MuleSoft- och MS Azure-teknologi. Vi har en lång erfarenhet av integrationsarbete som vi nu tagit med oss till molnet, där vi bland annat arbetar med integration, applikationsutveckling och IoT. Vi rör oss sömlöst mellan molnet och on-premise, och är vana att arbeta i hybrida miljöer.


Pulsen Integration tar ett helhetsansvar och är med er hela vägen från design till färdig lösning, från ax till limpa.


Våra erbjudanden:
Workshops • Analyser • Roadmaps • Smarta paketeringar • Design
Utveckling • Förvaltning • Helhetslösningar • Konsulting • Teamleveranser


Vi hjälper ER


Vi är här för att stötta våra kunder med att hitta rätt integrationslösning. För att säkerställa kvalitén och leveransen samarbetar vi med de ledande teknikföretagen och är guldpartner med Microsoft.

Pulsen Integration är Microsoft guldpartner

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet? Kontakta oss!

jag vill komma i kontakt med Pulsen Integration


Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Pulsen för att uppfylla formulärets syfte samt kan komma att användas för att skicka relevant information från Pulsen.

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen