Nyhetslista RSS

  • App sparar tid och höjer kvalitet för Bruks Siwertell


  Industrijätten Bruks Siwertell såg ett effektivitetsproblem i sitt viktiga inspektionsarbete, där rapporteringen tog onödig tid med varierande resultat. En app från Pulsen Integration har sparat både tid och pengar för företaget.
  Läs mer


 • Pulsen bygger bolagsgrupp:”Vi vill samla ett digitalt kluster”


  Pulsen satsar på ett helt nytt digitalt kluster och samlar bland annat Pulsen Integration, Helo, Rebl Industries och IDARE i samma bolag.
  Läs mer


 • Stora vinster när Catrin och Vilhelm integrerar


  Catrin Dahlin och Vilhelm Gard jobbar som konsulter på Pulsen Integration och menar att integration både frigör resurser och är säkrare än manuellt arbete.
  Läs mer


 • Pulsen Integration i topp bland IT-leverantörer


  Pulsen Integration får topplacering inom kategorin "verksamhetsnära IT" i Radars stora årliga rapport kring IT-leverantörer.
  Läs mer


 • Modern identitetshantering bas för digitalisering inom finska skolor


  Pulsen stöttar utbildningsområdet. På Seinäjoki University of Applied Sciencies och Sedu Yrkesskola i Finland har man gått från att lägga flera timmar per dag på användarhantering till bara några minuter i veckan med hjälp av Pulsen Integration.
  Läs mer


 • Värdeskapande integrationer ger förutsättningar för framtidens IT-lösningar


  Sedan förra våren är Ola Appelqvist en del av ett globalt team på ett världsledande förpackningsföretag där han genom smarta integrationer effektiviserar verksamheten på många områden.
  Läs mer


 • Sebastian Pettersson tillbaka i specialistroll på Pulsen Integration


  I sin nya roll som Digital Evangelist på Pulsen Integration kommer Sebastian Pettersson hjälpa kunderna förstå vilka möjligheter som finns och vägen för att komma dit i ett svårnavigerat digitalt landskap.
  Läs mer


 • Therese Lingvall hjälper kunderna bli lite bättre


  Att få hjälpa kunderna på ett strategiskt plan till att förbättra sin verksamhet är något Therese Lingvall, säljare på Pulsen Integration, brinner för.
  Läs mer


 • Effektiviserande IT det viktigaste för att nå framgång


  Albert Shpatollaj är Key Account Manager på Pulsen Integration och ser att statusen på IT höjts i alla verksamheter de senaste åren.
  Läs mer


 • Säker IT-infrastruktur möjliggörs genom flödande integrationer


  Som integrationskonsult på Pulsen Integration kopplar Max Ocklind ihop system med varandra, handleder kollegor och tar hand om supportärenden.
  Läs mer


 • Effektiv hantering av IT-resurser i Markaryd med rätt åtkomststöd


  De dyraste IT-systemen är de som aldrig används. I Markaryds kommunala skolor upptäckte man att det fanns ett glapp mellan vilka digitala resurser man hade tillgång till och hur de användes i vardagen. Lösningen blev en effektiv uppsättning av portaler och åtkomstsystem på skolsidan och resultatet är väldigt nöjda användare och fullt ut nyttjade system.
  Läs mer


 • Skalbar hybridplattform lägger grund för digitaliserad brödproduktion


  Pulsen integration blir integrationspartner till Pågen AB. Tillsammans kommer de skapa en modern, skalbar och hybrid plattform som drar nytta av agila metoder och gränslöst samarbete.
  Läs mer


 • Förbättrad arbetsmiljö på Akademiska sjukhuset i Uppsala med hjälp av integrationer


  Teknikens utveckling har möjliggjort att arbetsmiljön har kunnat förbättras för personalen på Akademiska sjukhuset i Uppsala. En bidragande orsak är integrationer.
  Läs mer


 • Ny tjänst lyfter skolvärldens digitaliseringsresa till nästa nivå inom Identity and Access Management


  Den nya tjänsten Egil (ESC) kommer underlätta identitetshanteringen kring externa digitala läromedel inom skolan, men ställer också stora krav på skolans egna data och hanteringen av elevernas identiteter.
  Läs mer


 • MTV lade identitetshanteringen i molnet


  Det finländska mediahuset MTV använder en mängd avancerad informations- och kommunikationsteknik och molntjänster i sitt dagliga arbete. Tillsammans med Pulsen har de förenklat sin identitetshantering.
  Läs mer

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress:

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

 

Alla kontor >


 

Växel: 033-17 18 00

E-post: info@pulsen.se

Faktura: skanning@pulsen.se


Officiell LinkedIn-sida för Pulsen
Officiell Instagram för Pulsen
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen